Naturmarken

Naturmarken er et projekt, som Ellidshøj skole, Ellidshøj Vandværk samt Ellidshøj Borgerforening er gået sammen om. Ideen er at lave flere skønne aktiviteter i vores skønne natur. Vandværket har lånt marken ud til skolen, således at vi kan sætte de forskellige projekter igang efterhånden som vi får skaffet midlerne til dem. 

Aalborg kommune by- og landsskabsforvaltningen har sponseret 100.000 kr til bålhytte samt shelters, som er første del af Naturmarken. Pladsen er taget i brug af både byens borgere, landvejsriddere samt skolen. 

næste projekt er en svævebane ved siden af bålhytten på skråningen. Pengene er i hus, så nu mangler vi bare byggetilladelsen, inden vi kan sætte flueben ved den også.

3. face er en fodboldbane på det lige stykke af marken. Her skal skolen bruge arealet som idrætsområde, så at den gamle sportsplads kan sælges ud som byggegrunde.

Herudover arbejdes der på at plante træer, bærbuske samt andet grønt til at forskønne området.

Bålhytte med 2 shelters samt borde-bænkesæt til fri afbenyttelse for alle.

Påskeharen hjalp med indvielsen, hvor byens børn samtidig kunne afholde ¨løb for legepladsen¨hvor der blev indsamlet 13.000 kr til legepladsprojektet.

Der kom over 100 borgere til indvielsen, masser af børn løb for legepladsen og skolen gav pølser på grillen og koldt at drikke. En fantastisk opbakning fra byens borgere.